Diensten:

Een website is een goede manier voor een organisatie om zich wereldwijd te presenteren. Het internet is de plek bij uitstek waar potentiŽle klanten het eerst kijken om een indruk te krijgen van producten en prestaties van een bedrijf. De hoofdactiviteiten van Beeldhonger bestaan uit het ontwikkelen en tekenen van op maat gesneden websites voor bedrijven en particulieren, het bouwen van Content Management Systemen, het aanbieden van formats: met vaste opmaak ingedeelde websites voor klanten met een kleine beurs en restyling van bestaande websites.

Formats: een website voor de kleine beurs

U wilt een professionele site maar uw budget is te klein. Beeldhonger heeft het antwoord: een format. U kiest zelf een met een vaste opmaak ingedeelde website. Vergelijk het met het kopen van een auto: u kiest het merk en het model en u bepaalt zelf de kleur en de uitvoering.
Voor startende bedrijven en organisaties voor wie een op maat gesneden website nog een te grote investering is en voor alle anderen die eerst de mogelijkheden van een eigen website willen ontdekken zijn onze formats een goed alternatief.
Klik hier voor meer informatie

Restyling van bestaande website

Ook websites verouderen en voldoen dan niet meer aan de eisen van een organisatie. Beeldhonger inventariseert uw nieuwe wensen, bedenkt oplossingen en past uw website aan of ontwerpt nieuwe onderdelen.

Techniek op maat

Afhankelijk van de wensen van een bedrijf of organisatie en de uitstraling die een website moet krijgen, kiest Beeldhonger de daarbij passende techniek. Beeldhonger beschikt ook over een breed netwerk van specialisten uit verschillende vakgebieden. Indien nodig kunnen tekstschrijvers, fotografen, programmeurs, dtpíers en andere specialisten worden ingeschakeld voor het ontwikkelen van een succesvolle website.