Formats:

Beeldhonger heeft drie formats ontwikkeld van heldere en overzichtelijke websites. De één is voornamelijk op tekst gericht, de tweede op beeld met enkel een hoofdmenu en de derde is een combinatie van tekst en beeld met hoofd- en submenu.
De prijzen voor deze formats starten bij € 250,-
Voor meer informatie over de voorwaarden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

format 1

Format 1 is ontworpen voor een website waar de informatieve tekst het belangrijkste is. Een grote afbeelding kan als achtergrond worden gebruikt om de website een eigen identiteit te geven. De navigatie werkt middels een eenvoudig menu.
Bekijk dit format online:
www.dansgemeenschap.nl
www.jbme.nl

format 2

Format 2 is ontworpen voor een website waar het beeld het belangrijkste is. Beeldende elementen vormen de leidraad op deze website. De navigatie werkt eenvoudig: Nadat één van de beelden op de openingspagina is aangeklikt kan de gebruiker alle pagina's achter elkaar bekijken. Er is ook de mogelijkheid voor een eenvoudig menu.
Bekijk dit format online:
www.barbarahelmer.nl
www.axelreusch.nl

format 3

Format 3 is voor zowel een beeldende- als voor een op tekstgerichte website ontworpen. De structuur van de openingspagina komt steeds terug en heeft zo de functie van gids die de weg wijst op de website. De content kan uit tekst of uit beeld bestaan.
Bekijk dit format online:
www.martinluijendijk.nl
www.marijeverbeeck.nl