Diensten

Een website is een goede manier voor een organisatie om zich wereldwijd te presenteren. Het internet is de plek bij uitstek waar potentiële klanten het eerst kijken om een indruk te krijgen van producten en prestaties van een bedrijf. De hoofdactiviteiten van Beeldhonger bestaan uit: het ontwikkelen en tekenen van op maat gesneden websites voor bedrijven en particulieren, het bouwen van Content Management Systemen en restyling van bestaande websites.

Zelf doen

Het plaatsen van nieuwsberichten, het aanvullen van teksten en beeldmateriaal willen steeds meer organisaties zelf bijhouden. Beeldhonger werkt met het gebruiksvriendelijke systeem van WordPress, waarmee klanten zelf de content van een website kunnen vernieuwen. Daarbij wordt gebruik gemaakt de visualbuilder Divi. Een hulpmiddel waarbij de gebruiker direct kan zien wat een aanpassing visueel doet met de webpagina die wordt aangepast. Desgewenst kan Beeldhonger op de achtergrond meekijken en de benodigde updates uitvoeren die nodig zijn om de website veilig te houden en goed te laten functioneren.

Techniek op maat

Afhankelijk van de wensen van een bedrijf of organisatie en de uitstraling die een website moet krijgen, kiest Beeldhonger de daarbij passende techniek. Beeldhonger beschikt ook over een breed netwerk van specialisten uit verschillende vakgebieden. Indien nodig kunnen tekstschrijvers, fotografen, programmeurs, dtp’ers en andere specialisten worden ingeschakeld voor het ontwikkelen van een succesvolle website.

Formats: een website voor de kleine beurs

U wilt een professionele site maar uw budget is te klein. Beeldhonger heeft het antwoord: een format. U kiest zelf een met een vaste opmaak ingedeelde website.
Voor startende bedrijven en organisaties voor wie een op maat gesneden website nog een te grote investering is en voor alle anderen die eerst de mogelijkheden van een eigen website willen ontdekken zijn onze formats een goed alternatief. De formats worden ook als Content Management Systeem aangeboden en kunnen door de gebruiker zelf worden gevuld met beeld en tekst, en worden onderhouden.

logo ontwerp B.a.d To The Future, visitekaartje M. Keunen

Restyling van bestaande website

Ook websites verouderen en voldoen dan niet meer aan de eisen van een organisatie. Beeldhonger inventariseert uw nieuwe wensen, bedenkt oplossingen en past uw website aan of ontwerpt nieuwe onderdelen.

Grafische vormgeving

Een uitstraling van een website dient aansluiting te hebben bij de huisstijl van een bedrijf of organisatie. Beeldhonger gaat daar nauwkeurig mee om. Is er nog geen huisstijl of dient deze te worden aangepast dan kan Beeldhonger daar bij van dienst zijn. Door zelf logo, visitekaartjes en briefpapier te ontwerpen of in overleg met een ontwerper het een en ander met elkaar in overeenstemming te brengen.

Video en geluid

Naast zijn activiteiten voor Beeldhonger is Marco Douma ook beeldend kunstenaar. Hij heeft zich gespecialiseerd in video- en geluidskunst. Als zodanig heeft hij een ruime ervaring in het monteren van bewegend beeld en geluid. Op zijn website www.marcodouma.com kan worden bekeken aan welke projecten hij werkt.